logo-athene-consult 

 

 Athene Consult

Dries Van Nieuwenhuyse

 

        Performance Management Coach and Decision-Making Facilitator

 

 

Auteurs

Dries Van Nieuwenhuyse (HoGent, EHSAL Management School, Hogeschool-Universiteit Brussel) is lector Strategisch Management aan HoGent. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor de programmacyclus Corporate Performance Management aan de EHSAL Management School (Odisee) en is er gastdocent. Hij is Fellow van het Hogenheuvelcollege (Katholieke Universiteit Leuven). Hij combineert zijn academische loopbaan met zelfstandige adviesverlening rond strategieformulering en strategierealisatie aan vooraanstaande bedrijven.

Website : www.atheneconsult.be

Dave Vanhoudt is als wetenschappelijk medewerker verbonden aan het Business Intelligence Competency Center van Thomas More, Mechelen. Hij is zelfstandig consultant en verleent organisaties advies omtrent de communicatie en implementatie van strategie en Performance Management. Daarnaast is hij ook actief als gastdocent binnen verschillende management programma's.

Website: www.bicos.be - Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Koen Knapen is Principal Consultant Analytics bij SAS Institute Belgium-Luxembourg. Daarnaast is hij gastdocent Analytical Intelligence aan de EHSAL Management School, Hogeschool-universiteit Brussel. Hij is Fellow van het Hogenheuvelcollege aan de Katholieke Universiteit Leuven.

Philippe Devos is verbonden aan Keyrus, een internationale en gespecialiseerde dienstverlener in beleidsadvies, Business Intelligence en Performance Management. Daarnaast doctoreert hij op het thema Management en Complexiteit aan de faculteit Managementwetenschappen van de Open Universiteit Nederland. Verder doceert hij als gastdocent binnen de programmacyclus CPM aan de EHSAL Management School.

Simonne Vermeylen is docent strategisch management en strategische besluitvorming aan de KU Leuven, campus Brussel. Als adviseur begeleidt zij organisaties in het helder stellen van hun strategische keuzes. Samen met de medewerkers geeft zij letterlijk handen en voeten aan de visie en missie door deze om te zetten in acties en werkpunten waar elke betrokkene zich concreet iets kan bij voorstellen… en waar hij of zij zich enthousiast voor wil inzetten. Het ontwerpen van de meest gepaste indicatoren hoort hierbij, vanuit een filosofie dat deze de mensen moet motiveren, veel eerder dan controleren. Het resultaat is een samenhangende en werkbare strategie die vlot kan opgevolgd en bijgestuurd worden.

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Ann-Sophie Bouckaert (HoGent) studeerde zelf een master toegepaste economische wetenschappen aan Ugent en een master of science marketing aan Vrije Universiteit Amsterdam. Ze startte haar loopbaan als onderzoeker rond (her)-startende ondernemers aan HoGent. Vanuit deze praktijkgerichte onderzoeksbasis doceert ze nu onder meer Strategisch Management aan HoGent. Daarnaast leidt zij ook onderzoeksprojecten rond fondsenwervingsstrategie in non-profitorganisaties.